Harte forsamlingshus. reflections.bellevueclub.com

HGIF

Harte forsamlingshus

I slutningen af 70´erne havde der i en længere periode været talt meget om et klubhus til foreningen. Det er jo ikke tilladt i disse corona tider. Indtil at kirkerne åbner igen, findes søndagens prædiken i et videolink på kirkens hjemmeside under Prædikener. Både fra bestyrelsen men også i medierne og på generalforsamling var der ytret ønske om at få et egentligt tilholdssted, udover de to små omklædningsrum, som man siden starten af 60´erne havde haft i kælderen på Harte Skole. Menighedsrådet afholder sit planlagte møde 28. Klubhusets store koordinator og store drivkraft var så ubetinget Ingolf Nielsen, der på daværende tidspunkt var formand for foreningen. Herudover har Kolding Soccer Club hjemmebane i Harte Fritidscenter.

Next

DONS FORSAMLINGSHUS

Harte forsamlingshus

Dette kan måske hænge sammen med, at man i foråret samme år havde indviet den nye sportsplads ved Harte Skole, altså ved den nuværende beliggenhed. Efter endt brug af Centret, inklusiv omklædningsrum, er trænere og instruktører forpligtet til at påse, at evt. Harte Fritidscenter er foruden Harte Kirke og Harte Skole samlingspunktet i vores lille lokalsamfund i Harte, og vi i Harte er naturligvis stolte over at have så flotte faciliteter til rådighed. Prisliste 2018 Prisliste for Harte hallen Hal leje time basis, hele hallen kr. Huset Huset Ligger i hyggelige omgivelser midt i Dons by mellem Kolding og Ågård Huset er indrettet med en stor sal på 110 m2 , entre, køkken og 2 toiletter. Huset lejes ikke ud til ungdomsfester og teknofester. For aftaler kontakt Anette Larsen på mob: 40277065 el.

Next

Udlejning

Harte forsamlingshus

Det er et offentligt møde, hvor rådet skal sikre sig, at menigheden har adgang. . I følge kirkeministeriet skal mødet derfor optages på en lydfil eller som video, den i kan få adgang til ved at henvende jer til næsteformand, Poul Friis inden 5. Var der noget, som gav sammenhold, så var det under opførelsen af klubhuset på Stubdrupvej 44 i Harte. Harte Kirke handler dermed om meget andet end relevante arrangementer, og vi ønsker ikke blot at være præget af de ansatte ved kirken, men også af både de aktive kirkegængere og sognet som helhed. Vi tror på, at en kirke skal være for alle, og vi bestræber os på, at tilbyde gudstjenester og arrangementer, som er relevante for almindelige mennesker i dag.

Next

reflections.bellevueclub.com

Harte forsamlingshus

For andre internet forbindelser kontakt Anette M. Nedenstående aktiviteter er aflyst indtil 10. I Harte Kirke er du altid velkommen. Derfor har vi et stort fokus på frivillighed af forskellig art, og på at være et sted, hvor det er let at finde et positivt fællesskab at indgå i. Harte Fritidscenter består af: Sportshal, Køkkenfaciliteter, Værested fritidsklub for unge , 3 almindelige fodboldbaner og en 7-mands fodboldbane, 1 multibane og omklædnings- og badefaciliteter til det hele.

Next

Udlejning

Harte forsamlingshus

Der er service til 60 personer, Udenfor er der en legeplads til børnene, samt en lille parkeringsplads. Borde, stole, lys, vask af gulv kr. På den anden side er en kirke ikke først og fremmest defineret af at være et serviceorgan, men et fællesskab af kristne. Vil du vide mere — tryk på kontakt i toppen af hjemmesiden og skriv eller ring til os. Årets sogneudflugt for Harte og Bramdrup Sogne er aflyst.

Next

DONS FORSAMLINGSHUS

Harte forsamlingshus

Hele foreningen stod bag, og Harte Gymnastik- og Idrætsforening blev godt rystet sammen alle afdelinger imellem. Såfremt ovennævnte betingelser ikke overholdes, vil den pågældende afdeling blive kontaktet med henblik på at få bragt sagerne i orden. . . .

Next

reflections.bellevueclub.com

Harte forsamlingshus

. . . . . .

Next

Harte Fritidscenter

Harte forsamlingshus

. . . . .

Next